Olohuoneen raikastus Töölössä

Nelihenkisen perheen olohuone kaipasi raikastusta, avaruutta ja lisää valoa. Talo on 40-luvulta, arkkitehtuuri kaunista ja isoista ikkunoista aukeaa mukavat näkymät, eli lähtökohdat olivat todella kohdillaan. Asunnossa on kuitenkin todella pienet neliöt joten kaikki nurkat otettiin tehokäyttöön ja kalusteet mitoitettiin tarkasti tilaan toimiviksi. Lapsiperheen arki on kiireinen ja työpäivät pitkiä, joten kaikkien kalusteiden pitää olla helppohoitoisia ja käytännöllisiä. Vanha sisustus oli todella tumma ja se tuntui ahdistavalta – tälle toivottiin nyt vastakohtaa ja siinä onnistuttiin hienosti.

Asiakkaan sanoin: ”Nyt tuntuu että kotiin tullessa syke laskee ja tulee rauhallinen olo.”

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s