Kellaritiloihin laajennettu valmennussali

Toiminnallista valmennusta ja fysioterapiaa tarjoava Jyväskyläläinen yritys laajensi toimintaansa kellaritiloihin. Kellarissa oli aiempina vuosikymmeninä ollut vain varastotiloja, joten mittava remontti oli tarpeen. Pieniin neliöihin tuli mahduttaa yksi terapiahuone, pukuhuone, aula sekä valmennustila. Visuaalisen ilmeen tuli sopia yhteen aiemmin suunnittelemani yläkerran fysioterapia-vastaanottotilojen kanssa. Lopputuloksen toivottiin olevan myös energisoiva ja tietenkin heijastavan yrityksen arvoja: ”Teemme ihmisistä onnellisempia hoitamalla kivut pois, vammat kuntoon ja auttamalla hyvinvoinnin ja suorityskyvyn huippuunsa”. Myös valaistukseen kiinnitettiin erityisen paljon huomiota, sillä tilaan tuleva luonnonvalo on lähes olematonta.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s