Koti kuin karkki

Pääsin alkusyskyllä stailaamaan todellisen namun Espoossa. Talo on rakennettu 40-luvulla ja sitä on remontoitu tähän päivään aika paljon. Parasta talossa on sisääntulo, eteinen on huikean korkea ja siinä on ikkunat kolmeen ilmansuuntaan, niistä aukeaa idyllinen näkymä omaan pihaan ja sisään astuessakin näkymä on uskomattoman kaunis. Mikä unelma, tulla kotiin joka päivä tällaiseen eteiseen!

Tämän kodin stailaus oli todellakin unelmaduuni. Asukkaat olivat muuttaneet jo uuteen kotiin eli minulla oli lähes tyhjä kangas lähtökohtana. Koko talon kalustus ja sisustus on iso homma, en tiedä miten saatiin harjoittelijani kanssa tehtyä koko homma yhdessä päivässä. Työt venähti yön pikkutunneille mutta lopputulos oli niin palkitseva ettei sillä ollut juurikaan väliä.

Työ oli myyntistailaus joten koko homma toteutettiin mahdollisimman kustannustehokkaasti ja hyödyntäen lainakalusteita. Tavoitteena oli korostaa talon ihanaa vanhaa tunnelmaa ja saada kävijät ihastumaan taloon yhtä paljon kuin itse ihastuin.

Olohuone on yhteydessä pariovilla ruokailutilaan. Huonejako ja vanhat elementit henkii vanhanaikaista tunnelmaa.

Toisessa lastenhuoneista on vaaleanpunaiset tapetit, pääsin siis toteuttamaan sinne pikkutytön prinsessaunelman.

Keittiö on remontoitu vastaamaan täydellisesti tämän päivän kokkaajien vaatimuksia. Säilytystilaa on enemmän kuin tarpeeksi ja kaikki toiminnallisuudet on saatu hyvin sijoiteltua, vaikka tilan pohja on hieman haastava.

Talo on vielä myynnissä Maison Luumilla, joten Espoolaiset kuulolle, käykää nappaamassa tämä herkku omaksenne ennenkun joku muu kerkeää!

Ja onpa muuten outoa nähdä omat suunnitelmat jonkun toisen valokuvaajan kuvaamana! Kuvat: Olivier Beaslas.

Tällaisia töitä toivoisin tulevaisuudessa lisää. Nämä herkut on harvassa ja niiden suunnittelu- tai stailaustyöt vielä harvemmassa. Vaikka kaikki työt on tietty mieluisia, niin tällaiset erikoisuudet vaan jää mieleen tosi kirkkaana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s