Ennen & jälkeen: Pienen WC:n remppa

Ennen & jälkeen – tarina muutama vuosi sitten suunnittelemastani pienestä vessasta!

Tykkään näistä pienien tilojen pähkäilemisestä, niissä pääsee miettimään jokaisen yksityiskohdan niin tarkasti. Tämä wc oli alkuperäisessä asussaan -80 luvulta, joten perusteellinen remppa oli tarpeen jo teknisen käyttöiänkin puolesta. Säilytystilaa oli paljon, jopa niin että sitä päätettiin karsia vähän, jotta saadaan pieni tila avaramman oloiseksi. Toisaalta uudet säilytysratkaisut on huomattavasti tehokkaampia, niin puuttuvia kaappeja ei enää kaipaakkaan.

wcennenjajälkeen2

Lattiaan valittiin upea kierrätyslasimosaiikki ja ehjälle seinälle laatan sävyyn sopiva tapetti. Tapettiseinällä oli ennen patteri, mutta sen korvasin lattialämmityksellä. Näin saatiin ehjä tapettiseinä ja mukava lämpö jaloille. Taso on käytännöllinen laminaatti, kauniilla puukuosilla. Seinä-wc on tänä päivänä jo vakioratkaisu – jo pelkästää siksi että se helpottaa siivoamista huomattavan paljon. Valaistusta parannettiin myös lisäämällä yleis- ja meikkausvaloa. Lisäksi tilaan tulee paljon luonnonvaloa, joten aina valoja ei edes tarvita.

wcennenjajälkeen1

19 wc valopeili

Wc:n remontti on aina yksi talon kalleimpia remontoitavia neliöhinnaltaan, joten suunnitteluun todella kannattaa panostaa. Hyvällä suunnittelulla vältytään isoilta virheiltä, ja kosteissa tiloissa on tärkeää että uudet ratkaisut kestää aikaa.

omakotitalon sisustussuunnittelu hämeenlinna

Tähän taloon tein ison kokonaissuunnitelman, joten varmaankin jatkoa seuraa muista tiloista ennen & jälkeen kuvien kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s