Kuka? Missä? Mitä?

Annukka, Sisustussuunnittelija, asun ja teen töitä Hämeelinnassa ja sielä mihin auton nokka milloinkin vie. Rakastan matkustamista, sisustamista ja ruuan laittamista. Oman suunnitelutoimiston perustin vuonna 2012 omasta intohimosta sisustamiseen.

Heti ensimmäisen omaan kotiini muutettuani ymmärsin mitä haluan tehdä työkseni. Yhtäkkiä oman kodin neliöt eivät enää riittäneet, vaan halusin jatkaa sisustamista myös sen ulkopuolella. Tunne oli niin vahva, että päätin hankkia koulutuksen ja aloittaa työt suunnittelijana heti sen jälkeen. Sillä tiellä ollaan, joskin monta mutkaa ja täyskäännöstä matkanvarrella on tullut tehtyä. Yksi on kuitenkin pysynyt aina yhtä vahvana: oma intohimo luoda maailmasta kauniimpi, toimivampi, inspiroivampi huone kerrallaan.

Tässä blogissa kerron vähän pintaa syvemmältä suunnittelijan arjesta, asiakkaideni valmiiden tilojen syntymisestä ja oman kodin rempasta. Tervetuloa mukaan!

sisustushelsinki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s